Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.vsu.by/handle/123456789/39252
Title: Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI – пачатку XX стст.
Authors: Вікол, Л. Ф.
Keywords: авторефераты диссертаций
гандаль
гісторыя Беларусі
грамадскае харчаванне
заканадаўчае рэгуляванне
народная гаспадарка
піцейная манаполія
сацыяльна-эканамічнае развіццё
установы грамадскага харчавання
штодзённае жыццё
07.00.02
Issue Date: 2016
Publisher: Беларускі дзяржаўны педагагічны ўніверсітэт
Citation: Вікол, Л. Ф. Фарміраванне і развіццё сістэмы грамадскага харчавання ў Беларусі ў XVI – пачатку XX стст. : аўтарэф. дыс. на саіск. вучон. ступ. канд. гістарычных навук : па спец. 07.00.02 – айчынная гісторыя / Л. Ф. Вікол. – Мінск, 2016. – 24 с.
Abstract: Мэта даследавання : раскрыць сутнасць грамадскага харчавання на тэрыторыі Беларусі ў XVІ–пачатку ХХ стст. як сістэмы, якая мае структурную іерархію, функцыі, асаблівасці трансфармацыі ў сувязі з палітычнымі, эканамічнымі і сацыяльнымі зменамі ў грамадстве.
URI: https://rep.vsu.by/handle/123456789/39252
Appears in Collections:Авторефераты диссертаций

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Викол_ЛФ.pdf1.36 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Ранжирование:
OpenAIRE
Индексирование:
OpenAIRE OpenDOAR base search roar worldcat core road road
Ресурсы наших партнёров:
Репозиторий Белорусского национального технического университета
Электронная библиотека Белорусского государственного университета
Электронная библиотека Гомельского государственного технического университета имени П.О.Сухого
Электронный архив библиотеки МГУ имени А.А. Кулешова
Репозиторий Полесского государственного университета
Электронная библиотека Полоцкого государственного университета
Научный репозиторий Могилевского института МВД Республики Беларусь